QLIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 211 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Qlin. Meer weten? Ontdek meer

16 dec 2022 om 21:07 Twee uur moeten wachten op bezorging, sushi was oke
10 dec 2022 om 21:46 Eten heeft 2 uur geduurd, belachelijk. Begrijp niet dat dit zo lang heeft kunnen duren.
5 dec 2022 om 10:51 2 uur moeten wachten voor dat het eten werd bezorgd
12 nov 2022 om 22:45 Terrible service. Food never arrived and I drove to the restaurant and was told my meal wasn’t even close to being prepared.
28 okt 2022 om 3:29 Was een bezorging die paste bij Halloween Gerechten vielen tegen. Pekingduck roll was niet smaakvol. Ebi fried maki & softshell crab waren niet knapperig. Sushi rijst was ook te zacht.
23 okt 2022 om 22:00 Loempias smaken oud, sushi was lekker, bezorger onbeleefd, liet bestelling achter en wou weg gaan. Na vragen waarom hij niet aanbelde of telefonisch contact op nam werd hij boos
22 okt 2022 om 20:39 Lekker gegeten en super service
18 okt 2022 om 18:39 Wel bijna een uur te laat, maar beste sushi die ik tot op heden via thuisbezorgd heb gegeten m!
12 okt 2022 om 8:49 Zoals altijd lekker eten, warm en met veel smaak
1 okt 2022 om 19:39 Eten is zoals altijd geweldig. Dat het wat langer duurt is vantevoren aangeven, namelijk maximaal 70 minuten en het werd na 50 minuten bezorgd. Ik mag niet klagen.
29 sep 2022 om 21:20 De sushi van QLin is altijd super goed. Echter de bezorging duurt altijd veel langer dan aangegeven. Das jammer want ik heb hierom al een paar keer ergens anders besteld. Echt een verbeterpuntje hier. Bel de mensen anders als het langer gaat duren.
29 sep 2022 om 21:08 De sushi is echt heel erg lekker, 1 ster minder omdat de zeewiersalade niet is geleverd die ik wel had besteld. Bezorging was 20min later dan aangegeven