QLIN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 200 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Qlin. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 19:39 Eten is zoals altijd geweldig. Dat het wat langer duurt is vantevoren aangeven, namelijk maximaal 70 minuten en het werd na 50 minuten bezorgd. Ik mag niet klagen.
29 sep 2022 om 21:20 De sushi van QLin is altijd super goed. Echter de bezorging duurt altijd veel langer dan aangegeven. Das jammer want ik heb hierom al een paar keer ergens anders besteld. Echt een verbeterpuntje hier. Bel de mensen anders als het langer gaat duren.
29 sep 2022 om 21:08 De sushi is echt heel erg lekker, 1 ster minder omdat de zeewiersalade niet is geleverd die ik wel had besteld. Bezorging was 20min later dan aangegeven
23 sep 2022 om 20:07 Supergoede en verse sushi! Aanrader!
14 aug 2022 om 12:30 Food was 40 mins late despite scheduling 90 mins before the time. Tried to call the restaurant twice for an update but they did not answer.
31 jul 2022 om 20:27 Lekker gegeten!
20 jul 2022 om 4:40 pokebowl was niet super goed, amper zalm, niet het geld waard. Bezorger was wel heel aardig.
3 jul 2022 om 0:25 Altijd vers en een smaakexplosie in je mond . Superieure kwaliteit! Ik geef het vaak aan mijn bezoek puur om te laten proeven hoe super deze sushi is!
12 jun 2022 om 14:21 Pokebowl was lacking ingredients, unballanced and mainly rice.
5 jun 2022 om 19:34 Snel bezorgd en goede kwaliteit
31 mei 2022 om 20:27 erg lekker
15 mei 2022 om 20:21 Vers , lekker!!